Mooie occasions in Spijkenisse

Op zoek naar een nieuwe auto zonder dat het u al te veel kost? Bij Knoops Automotive zit u voor occasions in Spijkenisse meer dan goed. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van tweedehandsauto’s die wij in verschillende prijsklassen aanbieden. Hierdoor zit er voor elk budget altijd een mooie optie tussen, zodat u genoeg keuze heeft.

Elke occasion in Spijkenisse die u bij Knoops Automotive treft is voorzien van alle informatie en dat in een handig overzicht. U kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan onze showroom, maar u kunt alvast wat voorwerk doen door onze occasions te bekijken via de website. Wij geven namelijk per occasion alle informatie weer, zodat u precies weet wat u kan verwachten.

Op basis daarvan kunt u een goede vergelijking maken tussen eventuele opties en bij vragen kunt u ons uiteraard contacteren. In ieder geval zit u voor occasions in Spijkenisse bij ons meer dan goed.

Neem contact met ons op.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Bij ons autobedrijf in Spijkenisse hebben we de occasions allemaal geparkeerd staan, zodat u altijd goed kunt bekijken wat u van plan bent om aan te schaffen. In aanvulling daarop checken wij voor de verkoop alle belangrijke onderdelen en segmenten van de auto, zodat u precies weet wat u krijgt en wat u kan verwachten.

Denk dan aan de kilometerstand, de historie van de auto, het onderhoud aan de auto en nog veel meer. Op basis van die informatie, de leeftijd en andere bijkomende factoren geven wij de vierwieler een prijs en dat geeft u de garantie dat u altijd precies krijgt wat u voor de gevraagde prijs mag verwachten. Geen poespas, geen vervelende verrassingen, een transparantie benadering en aanpak, zodat u met een fijn gevoel een occasion in Spijkenisse aanschaft.

Bekijk onze occasions

Persoonlijk advies

Een auto kopen kan best een stap zijn, want afgezien van uw smaak en voorkeur, heeft u natuurlijk ook te maken met wensen, doelen en mogelijkheden. Dit alles moet met elkaar rijmen wil de aanschaf u ook het plezier bezorgen waar u naar uitkijkt. Daarin bieden wij een stukje persoonlijk advies, zodat een occasion kopen in Spijkenisse niet zomaar even een aanschaf is. Het is een doordachte aanschaf met alle informatie die u wenst.

Als autodealer in Spijkenisse zijn wij pas tevreden als u dat ook bent en daarom kijken wij graag met u samen naar wat voor vierwieler bij u past en of de auto die u op het oog heeft ook aan uw wensen voldoet. Kom langs om onze occasions in Spijkenisse te bekijken, raadpleeg het overzicht op de website of neem contact met ons op.

De auto leren kennen

Heeft u een mooi occasion op het oog, maar wilt u eerst ervaren hoe de auto voelt en rijdt. Dan kunt u vanzelfsprekend een proefrit maken. Wij voorzien u ook in alle RDW-gegevens, zodat u van A tot Z een helder beeld krijgt en u de knoop doorhakt op het moment dat u helemaal overtuigd bent van zowel de kwaliteit als de staat van de auto.

Ontdek de vele occasions in Spijkenisse bij Knoops Automotive en bekijk onze website of kom langs in onze showroom.

Neem contact met ons op.