Persoonlijk autobedrijf in Spijkenisse

Knoops Automotive is uw persoonlijke autobedrijf in Spijkenisse. Dit wil zeggen dat wij u alle aandacht geven en zo goed mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen met alle diensten die wij aanbieden vanuit onze garage en showroom. Wij zijn namelijk een all-round autobedrijf in Spijkenisse gericht op services, concurrerend geprijsde occasions en auto inruil.

Maar ook voor meer specialistische zaken, zoals onderhoud, reparatie en de APK-keuring kan u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder met een effectieve aanpak en een persoonlijke benadering. U maakt uw wensen aan ons kenbaar en wij gaan voor u aan de slag met een aanpak op maat. Dit kan van toepassing zijn op herstelwerkzaamheden, maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto.

Neem contact met ons op.

Uitgebreid aanbod van occasions

Bij Knoops Automotive kunt u altijd terecht voor een uitgebreid aanbod van occasions in Spijkenisse. Wij hebben auto’s van allerlei merken en dat in diverse prijsklassen, waardoor er voor een ieder een mooie keuze tussen zit. Dit kan een goedkope, maar degelijke auto zijn voor nog geen €1000,-, maar ook hebben we zeer recente auto’s in ons aanbod die u tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Dankzij onze ervaring en netwerk in de autobranche zijn wij in staat om occasions bij ons autobedrijf in Spijkenisse altijd concurrerend aan te bieden en daar plukt u de vruchten van. Neem een kijkje in ons aanbod op onze website om de variatie te ontdekken. Of bezoek onze showroom, zodat u de auto’s van dichtbij kunt bekijken. Gelijk een proefritje maken? Dan regelen we dat ook direct.

Bekijk onze occasions

Alles onder een dak

Wij hebben als autobedrijf in Spijkenisse alle kennis en kunde in huis om een totaalpakket aan te bieden. Schadeherstel, onderhoud, uw auto verkopen of inruilen. Het kan allemaal en u mag rekenen op een stukje goede service, informatievoorziening en een goed plan van aanpak, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u uw auto achterlaat voor werkzaamheden.

Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u altijd even langsrijden of alle informatie via de website insturen en dan doen wij u een aantrekkelijk aanbod. Ook kunt u natuurlijk uw huidige auto inruilen voor een nieuwe occasion bij dé autodealer in Spijkenisse. U merkt het al, alles is mogelijk en wij voldoen graag aan uw vraag.

Heeft u een auto bij ons aangeschaft en kunnen wij op termijn het onderhoud voor u verzorgen, dan spreken we dat gelijk af. Net zoals eventuele APK-keuringen op termijn. Het is allemaal mogelijk.

Dat beetje extra

Wij willen als autobedrijf in Spijkenisse dat beetje extra aanbieden. Buiten alle genoemde mogelijkheden om kunt u op een zeer praktische wijze direct de verzekering via ons regelen, zodat u na uw aanschaf verzekerd de weg op kan. Dit is wettelijk verplicht en wij maken het samen met u gelijk in orde.

Maar ook als u iets op het oog heeft dat buiten uw budget valt, kunnen we u helpen. Wij bieden als autobedrijf in Spijkenisse namelijk ook de mogelijkheid tot financieringen aan, zodat u de gewenste bolide krijgt ondanks dat het niet helemaal in uw budget past.

Wij kijken graag met u samen naar alle mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom langs.

Neem contact met ons op.